Butterfly Kiss ~ vibraattori

Tuote verkkokaupasta hetkellisesti loppu. Ota yhteys myymälään, tuotetta saattaa olla hyllyssä.

22,90

Yksi kaikkien aikojen naistenkutsujen suosikkivibraattori on bäck! Butterfly Kiss on ollut yksi asiakkaidemme lemppareita jo monen vuoden ajan: helpostilähestyttävän näköinen, hauskan mallinen vibraattori kolmella värinävoimakkuudella.

Butterfly Kissin erikoisuus on juurikin sen hauska muoto: Vähän kuin J-kirjaimen muotoinen pikkuinen sauva värisee kauttaaltaan voimakkaasti kolmella eri teholla. Se on yhtäaikaa sisäisesti ja ulkoisesti säväyttävä tehopakkaus! Sisälle tuleva sauvaosa on superpehmeä ja taipuisa, sillä sisällä ei mene piuhoja eikä moottoriosia. Leveäsiipinen perhonen värisee ja väpättää klitoriksen päällä.

Kokonaisuudessaankin vibraattori on alle 19cm pitkä, eli ei hirvitä kokonsa puolesta. "Sauva" käyttöosan pituus on n. 6cm ja pallomaisen pään halkaisija n. 2,5cm. Toimii kahdella AAA paristolla, jotka tietysti pakkaamme mukaan tilaukseen!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Mielihyvämyymälä verkossa ~ Tervetuloa Maukasteen verkkokauppaan!, MIELIHYVÄLELUT NAISELLE, G-piste, Paristokäyttöiset vibrat