LELO HULA BEADS Värinäkuula ~ Merensininen

Tuote verkkokaupasta hetkellisesti loppu. Ota yhteys myymälään, tuotetta saattaa olla hyllyssä.

179,00

LELO HULA BEADS on maailman ensimmäinen kauko-ohjattu värinäkuula, joka pyörii ja värisee samanaikaisesti! Tämän ansiosta voit kokea täysin uudenlaisia mielihyvän hetkiä! Voit ohjata värinätoimintoja myös kuulasta itsestään, mutta kaukosäätimellä ohjattaessa vibrassa on myös voimakkuuden säätömahdollisuus sekä MotionSense -teknologiaa hyödyntävä liikeohjaus. Voit siis määrätä värinöistä myös kauko-ohjainta heiluttamalla.

LELO HULA BEADS on hyvin monikäyttöinen ja monipuolinen pikkuvibra, joka on erinomainen myös pariskunnille yhteisiin hetkiin. Se on pyörivä klitoriskiihotin jos niin haluat: Pyörivä liike yhdistettynä värinään on kuin suuseksi, mutta lisäteholla! Tai voit kokeilla käyttää minivibraa sisäisesti emättimessä - joko niin, että vain pieni pyörivä pää on sisälläsi, jolloin voimakkain värinä kohdistuu häpyhuuliin, tai jos haluat rotaation syvemmälle, voi koko pikkuvibran asettaa emättimeen, jolloin se hieroo pyöriessään myös g-pistettä. Kokeile pyörintää myös vaikkapa nänneihin!

Muotoilunsa ansiosta LELO HULA BEADS sopii myös lantionpohjan vahvistamiseen.

Sileänpehmeä silikoninen pinta tuntuu iholla miellyttävältä ja lämpimältä. Silikonituotteiden kanssa soveltuu käytettäväksi vain vesipohjainen liukastevoide. LELO HULA BEADS -vibra sisältää kahdeksan erilaista värinätoimintoa. Kaukosäätimellä jokaiseen myös voimakkuuden säätö. Kaukosäädin toimii paristoilla (2xAAA, sisältyvät pakkaukseen). Kaukosäätimen kantomatka n. 12 metriä. LELO HULA BEADS on ladattava (laturi kuuluu pakkaukseen), käyttöaika yhdellä latauksella n. 1,5 tuntia.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Treenikuulat, LELO, YHTEISEEN KIVAAN