LELO MONA2 Hieromasauva ~ Violetti

Tuote verkkokaupasta hetkellisesti loppu. Ota yhteys myymälään, tuotetta saattaa olla hyllyssä.

149,00

LELO MONA2 - hieromasauva on ladattava, sileällä silikonipinnalla viimeistelty vibraattori vaativaan makuun! Naisnäkökulmasta suunnitellun muotoilun ansiosta MONA toimii klitoriskiihottimena tai sisäisesti käytettynä supertehokkaana G-pisteen stimulaattorina. Hieromasauvan kärkiosa on leveä ja värinätehot tuntuvat juuri siellä missä pitää, joten tuntemukset ovat taatusti vertaansa vailla!

LELO MONA2 sisältää kuusi erilaista värinätoimintoa, joita voit vaihdella nuolinäppäimistä. Plus- ja miinus -näppäimistä voit kunkin värinätoiminnon voimakkuutta säätää mielesi mukaan: rauhallista ja kevyttä tai hurjaa ja voimakasta! Käyttöosan silkinsileä silikoni hyväilee ihoa ja tuntuu pehmältä ja lämpimältä. Käsiosastaan hieromasauva on ABS-kovamuovia. Muistathan käyttää silikonisten välineiden kanssa ainoastaan vesipohjaista liukuvoidetta.

Uudemmat, 2-version LELO-tuotteet ovat edeltäjiinsä verrattuna entistä tehokkaampia, kestävämpiä ja vesitiiviitä. MONA2 toimii yhdellä latauksella noin kaksi tuntia. Lyhyt latausaika: aina maksimissaan kaksi tuntia (laturi sisältyy pakkaukseen). Sauvan kokonaispituus n. 20cm, josta käyttöosa n. 12cm. Halkaisija 2 - 3,5 cm.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: G-piste, Ladattavat vibrat, LELO