LELO SMART WAND 2 Hieromakone ~ Turkoosi

199,00


LELO SMART WAND 2 ~ Hieromakone on nimensä mukaisesti eriomainen väline isompienkin lihasalueiden hieromiseen. Kipeytyneet hartiat tai jumiutuneet jalkapohjat saavat Smart Wandilla tehokkaan hieronnan. Smart Wand kuten muutkin myymämme LELO-tuotteet on ladattava ja siksi niin tehokas ja monipuolinen värinöiltään. (Yhdellä latauksella jopa neljän tunnin yhtäjaksoinen käyttö!) Voit säätää värinätehoa varresta: plus- ja miinus-merkit säätävät voimakkuutta ja keskeltä voit vaihtaa värinän taajuutta: kymmenen erilaista sykeohjelmaa. Erilaiset sykkeet rentouttavat jännittynyttä lihasta sekä saavat veren kiertämään. LELO SMART WAND - hierontakoneen taajuus on miellyttävä ja "syvälle" lihaksiin menevä.

LELO SMART WAND 2 on järeä hieromakone, mutta miellyttävän vibrataajuuden ja säätöominaisuuksien ansiosta käy myös intiimihierontaan. Huomioi kuitenkin, että se on suhteellisen kookas, eli mikäli vaikkapa klitoriskiihottimeksi kaipaan terävämpää muotoilua ja hienovaraisempaa värinää, kannattaa wandi jättää puhtaasti lihashuoltoon.

LELO SMART WANDIN pintamateriaali on samettisen sileää ja ihoystävällistä silikonia, joka liukuu iholla miellyttävästi. Muistathan silikonisten tuotteiden kanssa käyttää aina vain vesipohjaista liukuvoidetta (Tarjoamme aina kaupan päälle huippuluokan intiimiliukasteen kaikkiin LELO-tuotteisiin!). Varressa myös koristeena kullattua ABS-kovamuovia.

Erinomainen muotoilu, joten voit käyttää wandia itse tai antaa kumppanin hieroa. Kokonaispituus 30cm. Hierontapään halkaisija n. 5,5cm. USB-ladattava.

Tuote on vedenkestävä, mutta suosittelemme aina pesemään ladattavat tuotteet upottamatta niitä kokonaan veteen, paras tapa on pyyhkiä tuote kostealla pyyhkeellä.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: LELO, Ladattavat vibrat, Hierontakoneet