NAISTENKUTSUT

NAISTENKUTSUT

Olemme järjestäneet erilaisia kutsuja liikkeessämme ammattitaidolla jo vuodesta 2002. Kutsut ovat hauska tapa viettää naisteniltaa, ja oivallinen lisä myös polttaripäivän ohjelmaan (kysy esimerkiksi huippusuosittua POLTTARIRASTIA, jonka suorituksesta lahjaksi morsiamelle jää hieno diplomi!). Kutsuillamme ajatuksena on, että koko joukko saa rentouttavan, hauskan hetken. Ketään ei nolata. Kaikilla kutsuillamme tuote-esittelijöinä toimivat asiantuntevat naismyyjät (asiantuntijuuden varmistaaksemme emme käytä freelancer-myyjiä). Kutsujen sisältöön voitte aina vaikuttaa. Kutsuille on mahdollista tuoda mukana tarjoilua - kyseessä on aina yksityistilaisuus. Kutsut liikkeessämme maksavat 80€ (hyvitetään jos ostokset ylittävät 300€). Polttarirasti 50€. Muualla kuin liikkeessämme pidettävät esittelyt sovitaan aina erikseen.

Sekä polttarikutsuista, että muista naistenilloista ja tuote-esittelyistä voitte aina soittaa ja kysyä lisää tai tulla paikan päälle keskustelemaan, niin suunnitellaan teille yhdessä teidännäköinen juhlahetki!

Kutsen varaukset ja vahvistukset hoidamme aina puhelimitse (0400 720 790) tai paikan päällä liikkeessämme. Vapaita aikoja ja lisätietoja voi toki kysellä myös sähköpostilla (maukaste a gmail.com) tai tekstiviestillä tai whatsappilla.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: