Premium Anal Douche ~ intiimipesuri

Tuote verkkokaupasta hetkellisesti loppu. Ota yhteys myymälään, tuotetta saattaa olla hyllyssä.

39,90

Anaalisuihku on käytännöllinen laite, jos halutaan harrastaa puhtaampaa anaaliseksiä. Välttämätön se toki ei ole, mutta moni kokee peppuleikit mukavampina ja tilanteen rennompana jos ensin on huuhdellut suolen. Peräsuolen huuhtelu ja peseminen on monelle tuttua myös esimerkiksi paastokuuriin liittyen.

Premium Anal Douche sisältää 225ml vetoisen pehmeän ja helposti pumpattavan vesisäiliön. Yksisuuntainen venttiili mahdollistaa siistin käytön. Lisäksi kolme erikokoista ja -muotoista suutinosaa. Materiaaleina PVC ja ABS-muovi. Kovamuovisten suutinten kanssa sopivat kaikenlaiset liukuvoiteet. Pesu vedellä ja saippualla.

Säiliö on pehmeä ja helposti pumpattavissa. "Pallon" halkaisija n. 8,5cm.
Kolme erikokoista, kovamuovista, suutinta; Pienin on helpoin asettaa sisälle sillä se kaventuu kärkeä kohti, pituus n. 7,7cm, kärjen halkaisija n. 0,7cm. Keskikokoinen on pituudeltaan n. 12cm ja levenee aavistuksen kärkeä kohti, missä myös ekstra-aukot, joista vesi suihkuaa nopeammin ja isommalle alueelle, joten suihku on voimakkaampi ja puhdistus tehokkaampi. Kolmas suutin on pisin (n. 13cm) ja muotoiltu (halkaisija n.1,7-2,3cm).

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Peppulelut, Pesu ja puhdistus