Prostata-kiihotin ~ Wild-Boy Intense

Tuote verkkokaupasta hetkellisesti loppu. Ota yhteys myymälään, tuotetta saattaa olla hyllyssä.

82,90

Wild Boy on laadukas väline eturauhasen voimakkaaseen stimulointiin ja siten miehen nautinnon lisäämiseen.

Miehellä prostatan eli eturauhasen alueella on runsaasti tuntoherkkiä hermopäätteitä (vähän kuten naisen G-piste). Eturauhasen, välilihan ja kivesten alueen hermopäätteiden stimulointi voi auttaa miestä saamaan ennen kokemattoman voimakkaita orgasmeja.

Wild Boy Intense ~ eturauhasen stimuloija on anatomisesti muotoiltu ja uskomattoman monipuolisesti miehen herkkiä pisteitä hierova vibraattori. Halutessaan moottorin voi irroittaa ja moottorin jättämään reikään sopii esimerkiksi sormi. Näin voit itse tai kumppani voi kontrolloida välinettä. Tai omalla lantionpohjan aktivoinnilla aikaansaada eturauhasta hierova efekti.

Wild Boy on myymistämme eturauhasen kiihottimista hieman isomman kokoinen kuin vaikkapa Naughty Boy. Molemmissa halkaisija isoimmillaan on suurinpiirtein sama, mutta siinä missä Naughty Boy "lähtee" pienemmästä, on Wild Boy kokonaisuutenaan paksumpi ja tukevampi. Jämäkkä varsiosa on lisäksi muotoiltu tehokkaan stimulaation aikaansaamiseksi. Ladattava, 10-vibran moottori on tehokas, mutta hiljainen.

Wild Boy - prostatakiihotin on valmistettu 100% hypoallergeenisesta, tuoksuttomasta, korkealuokkaisesta silikonista. Voidaan käyttää vesipohjaisen liukasteen kanssa (ei silikonipohjaista!). Irroitettava moottori osa on puolestaan ABS-kovamuovia. Mukana USB-latauskaapeli. Kaikki materiaalit ovat ftalaattivapaita, RoHS-direktiivin mukaisia ja CE-vaatimusten mukaan turvallisuustestattuja.

Liukasteen pakkaamme aina kaikkiin tuotteisiin mukaan! Etenkin anaalituotteiden kanssa laadukas, pitkäkestoinen liukaste, on supertärkeä.

Mitat (noin): Sisälle tulevan tappiosan pituus noin 11cm, halkaisija n. 2,5cm (huomaa kauttaaltaan kulkeva muotoilu). "Alaosa" (sisässä vibra) pituus noin 10cm. Vibra hellii myös välilihan aluetta. Silikonissa nystyrät tämän efektin voimistamiseksi.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: LAHJAKSI MIEHELLE, Eturauhaskiihottimet