LELO SORAYA Luksusvibraattori ~ Pinkki

Tuote verkkokaupasta hetkellisesti loppu. Ota yhteys myymälään, tuotetta saattaa olla hyllyssä.

219,00

LELO SORAYA on ehkä maailman hienoin kaksi-toimintainen vibraattori - eli sen huikeat värinät kulkevat sekä hieromasauvaosassa että klitoriskiihottimessa. Koe täysin uudenlaisia värinätaajuuksia, jotka vievät sinut uskomattomaan kliimaksiin!

LELO SORAYA on ladattava ja yhdellä latauksella käyttöaika jopa neljä tuntia! SORAYA - hieromasauvan moottorit ovat tehokkaat, mutta huomaamattoman hiljaiset. Säätömahdollisuuksien ansiosta vibraattori on joko hellävarainen kuin kuiskaus tai tehokas kuin myrsky! Koe värinät yhtä aikaa klitoriksessa ja G-pisteessä. Kahdeksan erilaista värinätehoa, joita voit vaihtaa säätöosan keskimmäisestä napista. Kunkin värinäominaisuuden kohdalla myös voimakkuuden säätö plus- ja miinus -napeista.

Pintamateriaalina sileä, hygieeninen ja iholla lämmin silikoni. Silikonisten välineiden kanssa aina vesipohjainen liukuvoide. Käsiosan sisäpinta ABS-kovamuovia (kultaisesta väristä huolimatta maalattua muovia, eikä siis sisällä nikkeliä tai muuta herkistävää ainetta). Käsiosan muotoilun ansiosta hieromasauva pysyy kädessä puristamatta - ei jännetuppitulehdusta! Miellyttävä käyttää ja helppo säätää. Mukana pakkauksessa laturi, reksiteröintikoodi, käyttöohje ja säilytyspussukka. Tuote on pakattu kauniiseen rasiaan, joten se on erinomainen lahjaidea.

SORAYA - hieromasauvan kokonaispituus n. 21,5cm, käyttöosa n. 12,5cm. Paksuus sauvan päästä 3,5cm. Joustava klitoriskiihotin, jonka pituus n. 5,5cm.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: LELO, Ladattavat vibrat, Rabbit - sauvat