LELO ORA3 Klitoriskiihotin ~ Violetti

Tuote verkkokaupasta hetkellisesti loppu. Ota yhteys myymälään, tuotetta saattaa olla hyllyssä.

169,00

LELO ORA3 Klitoriskiihotinvibra jäljittee ennennäkemättömällä tavalla kielen liikettä, nyt entistä paremmin ja kestävämmin. Sitä voisikin kutsua täydelliseksi suuseksi-simulaattoriksi! Ainutlaatuisen designin ansiosta ORA on miellyttävä käyttää, sillä se pysyy käsissä, eikä vaadi puristusta.

LELO ORA on designiltaan sensuelli ja kaunis, toisin kuin muut niin sanotut kielivibrattorit. LELO ORA jäljittelee suuseksiä uskomattoman aidon tuntuisesti. Pehmeän silikonin alla eritavoin pyörivä "helmi" on kuin pehmeä kielenkärki, joka liikkuu sulavasti juuri haluamassasi kohdassa. LELO ORA3 - vibraattorissa on kaksitoista erilaista toimintoa, joita värisevissä myös voimakkuuden säätö. Voit siis säätää värinän juuri sellaiseksi kuin tahdot! Voit myös valita pelkän "kielen" pyörimisen ilman värinää. ORA3 on entistä parempi versio suositusta klitoriskiihottimesta: uudet värinätoiminnot ja paranneltu mekaniikka rullassa tekee tästä kaunottaresta täysin uniikin mielihyvätuotteen!

LELO ORA3 on ladattava (laturi sisältyy pakkaukseen), vedenkestävä ja kuten muissakin LELO-tuotteissa, myös tässä on 1-vuoden takuu (säilytä takuukortti - takuu on valmistajan, takuuasioissa käännyttehän valmistajan puoleen - muista rekisteröinti). ORA-vibraattorin ulkopinta on supersileää, turvallista ja hygienistä silikonia, mikä tuntuu iholla lämpimältä. Silikonisten tuotteiden kanssa soveltuu ainoastaan vesipohjainen liukuvoide. Renkaan sisäpuoli on ABS-kovamuovia. Välineen koko 7,5 x 4,3 x 8 cm.

Uusi entistäkin parempi, ORA3 täyttää hurjimmatkin odotukset! Tarjoamme mukaan vesipohjaisen liukuvoiteen.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Meikkipussiin, LELO, Ladattavat vibrat, MIELIHYVÄLELUT NAISELLE