LELO SMART WAND Hieromakone LARGE ~ Luumu

Tuote verkkokaupasta hetkellisesti loppu. Ota yhteys myymälään, tuotetta saattaa olla hyllyssä.

199,00

LELO SMART WAND LARGE ~ Hieromakone on nimensä mukaisesti eriomainen väline isompienkin lihasalueiden hieromiseen. Kipeytyneet hartiat tai jumiutuneet jalkapohjat saavat Smart Wandilla tehokkaan hieronnan. Smart Wand kuten muutkin myymämme LELO-tuotteet on ladattava ja siksi niin tehokas ja monipuolinen värinöiltään. (Yhdellä latauksella kahden tunnin yhtäjaksoinen käyttö.) Voit säätää värinätehoa varresta: plus- ja miinus-merkit säätävät voimakkuutta ja keskeltä voit vaihtaa värinän taajuutta: kahdeksan erilaista sykeohjelmaa. Erilaiset sykkeet vievät värinän entistä syvemmälle ja rentouttavat jännittynyttä lihasta sekä saavat veren kiertämään.

LELOn SENSETOUCH-teknologian ansiosta hierontakone aistii kosketuksen painetta, ja vähitellen voimistaa värinää jotta lihas rentoutuu tehokkaammin. LELO SMART WAND Large on järeä hieromakone, mutta miellyttävän vibrataajuuden ja säätöominaisuuksien ansiosta sopii myös herkemmille alueille kuten klitoriskiihottimeksi.

LELO SMART WANDIN pintamateriaali on samettisen sileää ja ihoystävällistä silikonia, joka liukuu iholla miellyttävästi. Muistathan silikonisten tuotteiden kanssa käyttää aina vain vesipohjaista liukuvoidetta (Adam&Eve tarjoaa aina kaupan päälle huippuluokan intiimiliukasteen kaikkiin LELO-tuotteisiin!). Varressa myös koristeena kullattua ABS-kovamuovia.

Erinomainen muotoilu, joten voit käyttää wandia itse tai antaa kumppanin hieroa. Large-mallin kokonaispituus 30cm. Hierontapään halkaisija n. 5,5cm. Väri tumma luumu, eli sensuelli violetti.
Smart Wandista on saatavilla myös aavistuksen pienemmän kokoinen Medium-versio, mutta asiakaspalautteen perusteella se häviää tälle sekä tehossa että käytettävyydessä: Ja koska kuuntelemme asiakkaitamme, olemme ottaneet myyntiin vain sen parhaan, tottakai! (Kaikkia LELO-tuotteita voimme toki erikoispyynnöstä tilata, kysy lisää myymälästä!)

Myymme vain aitoja LELO-tuotteita ja jokaisen tuotteet paketista löydät takuukoodikortin. Kun aktivoit koodin Lelon sivuilla oston jälkeen, tuotteella on voimassa valmistajan lupaama takuu. (Edellyttää oikeaoppista käyttöä) Paketti sisältää kaiken tarvittavan, säilytyspussin sekä laturin. Tuote on vedenkestävä, mutta suosittelemme aina pesemään ladattavat tuotteet upottamatta niitä kokonaan veteen, paras tapa on pyyhkiä tuote kostealla pyyhkeellä.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: LELO, Paristokäyttöiset vibrat