LELO LUNA ~ Treenikuulat

Tuote verkkokaupasta hetkellisesti loppu. Ota yhteys myymälään, tuotetta saattaa olla hyllyssä.

59,90

LELO LUNA ~ treenikuulat soveltuvat naiselle monipuoliseen lantionpohjanlihasten vahvistamiseen. Kuulien avulla harjoittelu on monelle helpompi hahmottaa kuin ilman apuvälineitä - lisäksi kuulien paino lisää haastetta. Kuulien avulla treenaaminen on tavallaan painonnostoa, sillä lihassupistuksella kuulaa puristamalla pyritään ikään kuin nostamaan kuulaa ylöspäin. LELO LUNA - klassisessa vibrattomassa kuulamallissa jokaisen pallon sisällä on painokuula, jonka liike aktivoi lantionpohjaa entisestään.

LELO LUNA - kuulissa on silikoninen "kehys", johon irroitettavat painokuulat asetetaan. Mukana paketissa on neljä kuulaa, kahta eri painoa, eli voit eri painoisia kuulia kehikkoon vaihtamalla muokata haluamaasi harjoituskuormaa. Vaaleanpunaiset pallerot ovat painoltaan 28g ja siniset 37g. Eli saat paketista koottua joko 56g, 65g tai 74g painoisen harjoitusvälineen. Yksittäisen kuulan halkaisija n. 3,5cm. Kokonaisuuden (kuulat kehikossaan) pituus n. 9cm plus vetonaru.

Muista käyttää harjoituskuulien kanssa vesipohjaista liukastetta. Harjoittelu omaa kehoa kuunnellen: keskittyen lihassupistukseen kuulia vasten. Kuulilla voit treenata nopeutta, voimaa ja kestävyyttä, sekä harjoitella myös rentouden löytämistä.
Laitamme pakettiin mukaan Maukasteen omat ohjeet treenaamiseen kuulien kanssa!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lantionpohjan harjoittaminen, TREENIKUULAT, Treenikuulat