Mielihyvämyymälä verkossa ~ Tervetuloa Maukasteen verkkokauppaan!

Seksuaaliterveys- ja mielihyvämyymälä Maukaste

Maukaste on suomalainen seksuaaliterveys- ja mielihyvätuotteiden ja intiimikosmetiikan asiantuntija, maahantuoja ja jälleenmyyjä. Maukaste on naisellinen vaihtoehto mielihyvätuotteiden ostamiselle, sillä Maukasteen takana ovat suomalaiset naiset, yli 20 vuoden kokemuksella. 

Kivijalkaliikkeessämme Tampereen keskustassa Sinua palvelee aina asiantunteva naismyyjä ja myös verkkokauppaamme olemme valikoineet laajasta tarjonnastamme eritysesti naisille ja pareille suunnattuja tuotteita.

Mikäli nettikaupastamme ei löydy etsimääsi tuotetta (nettikauppamme kattaa vain muutaman prosentin myymälämme laajasta valikoimasta!), voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai piipahtamalla käymään! Liikkeessämme tuotevalikoima on nettikauppaa laajempi: myös tuote, joka nettikaupassamme on merkitty loppuneeksi, saattaa löytyä vielä myymälästä hyllystä - joten ota rohkeasti yhteyttä.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi!


Yhteystiedot

Maukaste

Meille voit laittaa tekstiviestin tai whatsup-viestin numeroon 0400 720 790 (myös vanha lankapuhelinnumero 03-2128289 toistaiseksi toiminnassa)

maukaste@gmail.com

Aukioloajat: ma-pe 12-18, la 12-17 (Huomaathan, että yksityistilaisuudet voivat muuttaa aukiolojamme)