Glyde Vegaanikondomi ~ SuperMax Ø60mm 50kpl

Tuote verkkokaupasta hetkellisesti loppu. Ota yhteys myymälään, tuotetta saattaa olla hyllyssä.

29,90

Australialaisten Glyde -kondomien valmistuksessa käytetään vain korkealuokkaista luonnonlateksia. Oman valmistusmenetelmän ansiosta Glyde - kondomit ovat erityisen kestäviä, mutta kuitenkin tasaisen ohuen tuntuisia. Erityisten valmistus- ja pesuprosessien ansiosta Glyde -kondomeissa ei ole epämiellyttävää kumin makua tai tuoksua. Glyde-kondomit ovat myös ohuita, joten niitä ei tarvitse mainostaa superohuina; valmistusmenetelmä takaa sen, että ne ovat niin ohuita kuin lateksikondomi voi olla ilman että kestävyys kärsii. Kun valmistus on huippuluokkaa, kondomi tuntuu huomaamattomalta ja on helppo ja miellyttävä käyttää. Isomman kokonsa ansiosta Glyde Supermax on myös vähemmän puristava hieman isommille miehille; ei kaikille sovi sama kengänkokokaan, niin ei myöskään sama kondomi. Tämän vuoksi meillä on valikoimissa paljon eri kokoisia preservatiiveja monenkokoisille miehille!

Glyde SuperMax - kondomit ovat reilumman kokoisia kuin useimmat ns. markettimallit. SuperMax-kondomien halkaisija 60mm (vrt. normaali "kauppakoko" 52-53mm). Liukastettu silikoniliukasteella.

Glyde -kondomit sopivat myös vegaaneille, sillä niiden valmistuksessa ei käytetä kaseiinia tai muita eläinperäisiä ainesosia. Glyde-kondomit ovat ensimmäiset kondomit Euroopassa, joille on myönnetty Vegan-merkki ja Glyde-kondomit ja suuseksisuojat on rekisteröity Vegaaniliittoon.

Paketissa 50 kappaletta kondomeja. Saatavilla myös 10 ja 25 kappaleen erissä.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: ⌀ 56 - 60 mm