Pepputappi Tush Teaser ~ Sininen Iso

Tuote verkkokaupasta hetkellisesti loppu. Ota yhteys myymälään, tuotetta saattaa olla hyllyssä.

22,90

Pepputappi Tush Teaser Iso soveltuu parhaiten jo pepuleluja tuntevalle. Toki muotoilun ansiosta voi vähemmänkin tottunut harjoitella myös pientä pallomaista kärkeä ensi alkuun käyttämällä.

Kaikki sarjan tapit on valmistettu 100% ihoystävällisestä silikonista, joka on myös helppo puhdistaa (kunhan muistat, että silikonisten tuotteiden kanssa sopii vesipohjainen liukuvoide!). Silikoni lämpenee ihon lämpöiseksi, eikä siten tunnu "vierasesineeltä". Silikonia voi myös lämmittää vedellä ennen käyttöä - tai jos tykkään viileistä kokemuksista, voi sen toki myös jäädyttää vaikkapa pakastimessa.

Turvallinen muotoilu on tapeissa erittäin tärkeää: liian pieni ja/tai pehmeä kantaosa saattaa "sujahtaa" sisälle ja on vaikeampi saada pois. Tämän vuoksi valikoimamme tappien osalta on kenties muita myymälöitä pienempi, mutta haluamme myydä asiakkaillemme vain turvallisia tuotteita, joiden kanssa voi keskittyä itse asiaan. Tush-tappien jämäkkä kantaosa pitää tapin paikoillaan. Lisäksi muotoilu mahdollistaa sen, että tapista voi laittaa ensin vain pallomaisen kärjen ja sitä myöten harjoitella asiassa eteenpäin.

Koko (pituus mitattuna ilman kantaosaa, halkaisija paksuimmasta kohdasta).
Isoin: pituus n. 13,3cm, halkaisija n. 4,3cm
Värinä sininen..
Kolmen kappaleen kuvasta näet missä suhteessa kolme eri kokoa ovat toisiinsa, tämä on siis suurin koko kolmesta. Saatavilla on myös kolmen sarjaa violettina.

Pakkaamme settiin mukaan erityisesti anaaliseksiin soveltuvaa vesipohjaista liukuvoidetta, jota tappien kanssa kannattaa ehdottomasti käyttää.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Peppulelut